pe ROMARG
Rating total: /5

Ingrediente: 1,5 l de bere, 2 gălbenuşuri, zahăr praf, 100 ml frişcă nebătută, 100 ml rom, scorţişoară, cuişoare

Preparare: Începem să încălzim berea în cratiţă, fără însă a o fierbe. Până să se încălzească, se freacă cele două gălbenuşuri cu zahăr praf, frişca nebătută şi romul. Se omogenizează cu grijă în berea caldă, astfel încât să nu se taie gălbenuşurile. Se aromatizează cu scorţişoară şi cuişoare. La final se strecoară şi se serveşte la halbă.

Noroc!

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
( )
Experienta auditiva
( )
Experienta olfactiva
( )
Experienta gustativa
( )
Experienta tactila
( )
Rating total: /5 din voturi


Comentează şi tu!

Gaseste-ne pe