pe ROMARG
Rating total: /5

Bulzul e o mancare usor de preparat, gustoasa si satioasa, facuta dintr-o mamaliga nici prea moale, nici prea tare, costita trasa la tigaie in felii subtiri si branza de burduf. Toata compozitia se coace apoi, cateva minute, in boluri de lut, dupa care se scoate si se adauga deasupra un ou ochi. Peste aceasta se rade branza telemea. Un bulz ardelenesc bine pregatit ar trebui sa tina de foame toata ziua. Interesant e ca poti sa ma­nanci acest preparat la una dintre pensiunile din comuna… Bulz, in Muntii Apuseni, judetul Bihor. Este o zona linistita in care se afla si o pestera si doua mici rezervatii naturale. Pofta buna!

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
( )
Experienta auditiva
( )
Experienta olfactiva
( )
Experienta gustativa
( )
Experienta tactila
( )
Rating total: /5 din voturi


Comentează şi tu!

Gaseste-ne pe