Rating total: /5
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Aprox. 25-30 clătite

Ingrediente:

– 4 ouă

– 1 pahar cu apă minerală

– 1 cană cu lapte

– Un praf de sare

– 2-3 linguriţe cu miere de albine

– Făină cât cuprinde

Proces tehnologic:

Ingredienetele mai sus enumerate se amestecă, frământând continuu până se va obţine un aluat având o compoziţie usor fluidă. Este recomandat ca aluatul sa se lase aproximativ 30 sa crească.

Punem tigaia la foc potrivit, după care o vom unge cu puţin ulei. Când ne asigurăm ca tigaia s-a încins, adăugam un polonic mic de aluat, distribuind uniform clătita pe toată suprafaţa tigăii.

Clătitele astfel obţinute se vor umple cu diverse sortimente de dulceaţă.

Gazda Pensiunii Tanti Tuţa recomandă  dulceaţa de afine sau de zmeură.

Clătitele împăturite se vor orna cu smântână şi cu sirop de ciocolată.

Sursa: vacantelatara.ro  retete din pensiunea Tanti Tuţa, Rucăr, Argeş

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
(0 )
Experienta auditiva
(0 )
Experienta olfactiva
(0 )
Experienta gustativa
(0 )
Experienta tactila
(0 )
Rating total: /5 din 0 voturi


Comentează şi tu!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×