Rating total: /5
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Mulţumiri:

http://danielroxin.blogspot.com/

http://www.dincolo-de-limite.blogspot.com/

 Vestile bune circula greu, ajuta-ne sa ajungem la cat mai multi romani. Dezbinati suntem simple vieti, impreuna suntem o forta – Recomanda TraiesteRomaneste!

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
(0 )
Experienta auditiva
(0 )
Experienta olfactiva
(0 )
Experienta gustativa
(0 )
Experienta tactila
(0 )
Rating total: /5 din 0 voturi


3 răspunsuri pentru “Dacii – adevăruri tulburătoare”

 1. Maresalul Antonescu spune:

  Da intradevar uimitor cum poti incerca manipularea opiniei publice prin jumatati de adevaruri istorice, sau ridicarea unor ipoteze la nivelul de adevaruri istorice demonstrate. Hahaha din pacate nu pot decat sa rad amar orice reclama si posibilitate de a iesi din anonimat sau mediocritate este buna nu-i asa domnilor? Insa o asemenea incercare probabil va avea succes la dvs in afara ARDEALULUI unde din pacate s-a asezat praful pe cartile din biblioteca dar la noi NO N-AVETI cu povesti! De aceea nu ati fost bagati in seama la Cluj domnilor, iar sa vorbiti despre Scoala Ardeleana la modul care o faceti se poate numi anti-romanism. Eu sunt Ardelean get-beget si Român care stie bine ca se trage mai mult din DACI decat din romani si de asemenea ca orice fel de studii pot fi imbunatatite (lingvistica, arheologie etc) dar va rog un lucru cautati niste personalitati care au produs ceva la nivel stiintific (in afara de ipoteze) si scriitori ???(cine sunteti d-le prezentator ce a-ti scris???) prezentatori in cautare de reclama ieftina si de prost gust, sau fosti generali care au ajuns in fata tribunalului militar! este o rusine pentru orice militar sa ajunga acolo sau sunt si unii care nu au asa ceva, si vreti credibilitate. Stati linistiti domnilor ca Românii adevarati stiu sa traiasca româneste si fara sa arunce cu noroi in nici o particica din istoria lor buna sau rea asa cum e! dar fara a face abstractie de ADEVAR domnilor, si mai presus de asta la o adica noi Românii suntem foarte uniti chiar mai mult decat se pare la prima vedere si da probabil ca avem nevoie sa constientizam acest lucru mai mult decat o facem din pacate acum, dar nu cu asemenea filmulete inspirate din/de filmuletele motivationale americane. Noi Românii avem o mostenire culturala foarte veche dupa cum ati subliniat chiar daca in ceea ce priveste scrierea numai la nivel ipotetic!!! deocamdata domnilor; deci nu suntem niste dezradacinati stim bine cine suntem si de unde ne tragem unde ne sunt ingropati stramosii DACI si Romani dar slavi nu suntem si nu vom fi niciodata iar sentimentul identitatii nationale este foarte puternic in sufletele noastre. Nu uitati ca traim de mii de ani aproximativ in acelasi areal dupa cum spuneati si suntem tot aici in ciuda a celor trecute peste noi! Daca sunteti intr-adevar in cautarea ADEVARULUI asa fara conotatii politice, materiale etc. atunci luati in serios cautarea ADEVARULUI stiintific domnilor!

 2. corillus spune:

  In primul rand: obraznicia de a fi semnat cu numele Eroului spune multe.

  In al doilea rand: nu vorbesti in numele nimanui.

  In al treilea – este recomandabil sa te retragi in biblioteca sau acolo unde TOTI stiu ai cui urmasi sunt, din mosi-stramasi.

  In al patrulea rand, stai in primul rand la urmatorul episod, poate se prinde ceva!

 3. hocris spune:

  D-le maresal de mucava,n-am inteles de fapt ce vrei.Vorbesti de adevar stiintific,de identitati,de slavi….ce vrei?Sau comentezi niste documente in mod acultural,astiintific ,anormal si adestept,numai ca sa te aflii in treaba.Veziti de treaba maestre “general”Dute la scoala omule.Istoria nu e nici buna nici rea,este cea adevarata,pe care unii ca tine o ascund.

Comentează şi tu!

Gaseste-ne pe
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 0 Flares ×