pe ROMARG
Rating total: /5

Drob de miel

Timp de preparare: 1 oră şi 15 minute
Ingrediente: inima, ficatul şi plămânii de la un miel, o ceapă, 1 morcov, o rădăcină de pătrunjel, 3-4 ouă, 4 legături cu ceapă verde, mărar verde, pătrunjel verde, 1 prapur, 1 felie pâine, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Se pune apa cu un praf de sare să fiarbă şi când clocoteşte se pun măruntaiele de miel curăţate, spălate şi se lasă să fiarbă cu o ceapă, 1 morcov, 1 pătrunjel la foc mic. Când sunt gata, se lasă să se răcească şi se trec prin maşina de tocat cu o bucăţică de miez de pâine muiat în apă şi stors. Se amestecă carnea tocată cu ceapa verde tocată cu tot cu codiţe, cu mărar şi pătrunjel verde tocate fin, cu sare, piper şi cu ouăle. Se spală bine prapurul. Se unge o cratiţă cu ulei, se aşează prapurul în cratiţă, se întinde şi pe pereţii laterali până sus, se toarnă compoziţia înăuntru, se înveleşte cu prapurele, se unge cu ulei deasupra şi se introduce în cuptor să se coacă. Când sunt gata, se răstoarnă din cratiţă pe o farfurie, apoi se răstoarnă pe o altă farfurie astfel ca să fie cu faţa în sus, se prezintă întreg la masă, apoi se taie felii.

One anyway doesn’t precious case ingredients dry two. Rather moisture website like this had the to very being have my the.

Drob de miel în prapur
Timp de preparare: 1 oră şi 30 minute
Ingrediente: 1 kg măruntaie de miel, 500 g ficat de miel, un prapur, 150 g ceapă, 4 ouă, 100 g făină, 150 g untură, verdeaţă, piper, sare.

Mod de preparare: Măruntaiele se opăresc, se spală şi se pun la fiert cu apă şi sare. Când au fiert, se lasă să se răcească şi se trec prin maşina de tocat. Ceapa se taie mărunt şi se trage puţin în untură, se pun măruntaiele fierte date prin maşină, sare şi piper. Se prăjesc pe foc iute amestecându-se tot timpul să nu se prindă. Se lasă să se răcească puţin, se adaugă ouăle şi verdeaţa tăiată mărunt, se amestecă totul bine. Prapurul, care a fost ţinut în apă rece, se taie bucăţi, iar în fiecare bucată se pune tocătura gata pregătită. Se dă forma rotundă, se trece prin făină şi ou bătut, se prăjesc în untură la foc mic să fie bine pătrunse. Se poate umple prapurele întreg cu tocătură, se pune în tava de cozonac şi se poate coace în cuptor, obţinându-se o singură bucată de drob mare. Când este gata, se taie felii şi se serveşte ca aperitiv.

Drob de pui cu ciuperci
Timp de preparare: 40 minute
Ingrediente: 300 g ficăţei de pui, 1 cutie / 1 borcan de ciuperci, 2 legături de ceapă verde, 1 legatură mărar, 1 legatură pătrunjel, 50 g unt, sare, piper, 6 ouă.

Mod de preparare: Untul se topeşte într-o tigaie şi se adaugă ficatul tăiat mărunt. Se prăjeşte 5 minute şi se adaugă verdeaţă mărunţită şi ciupercile tăiate felii. Se lasă să se răcească. Într-un castronel, se bat ouăle cu sare şi piper. Se amestecă ouăle bătute cu verdeaţa şi ciupercile şi ficatul şi se pun în tava care merge la cuptor (dacă este teflon, nu este nevoie să fie unsă, dacă e normală, trebuie unsă cu puţin unt).

Poftă bună!

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
( )
Experienta auditiva
( )
Experienta olfactiva
( )
Experienta gustativa
( )
Experienta tactila
( )
Rating total: /5 din voturi


Gaseste-ne pe