pe ROMARG
Rating total: /5

Experienţa Purificare include:
Hammam (curăţare cu spumă de săpun negru, gomaj cu manuşă kassa, clătire cu apă, aplicarea măştii cu argilă şi săruri minerale, masaj cu ulei de argan – durată 50 minute);
acces o zi întreagă la piscină, saună bio şi finlandeză, frigidarium, duş emoţional, experienţă furtună tropicală, baie de aburi, cameră talazo cu sare de Himalaya şi cameră de relaxare.

Experienţa Purificare ţi-o oferim cadou împreună cu Premier Spa ***** special Pentru Tine.

Această experienţă include Hammam, precum şi acces pe durata întregii zile la piscină, hidropiscină, saună bio, frigidarium, saună finlandeză, duşuri emoţionale, experienţă furtună tropicală, baie de aburi, cameră talazo cu sare de Himalaya şi cameră de relaxare Onix.

În baza voucherului, fără a se mai plăti nimic suplimentar, tu sau persoana căreia i-ai dăruit voucherul beneficiaţi de:

Hammam – abordarea dimensiunii culturale a frumuseţii orientale este o incursiune într-o lume magică, fascinantă, învăluită de mister, arome, senzaţii si rafinament. HAMMAM, definit ca ritual de curăţare, purificare, oferă relaxare în stil oriental. Ȋntr-un ambient care aduce aminte de atmosfera din “O mie şi una de nopţi” se parcurg cinci etape successive: curăţarea cu spumă de săpun negru de Eucalipt care conferă pielii un aspect satinat; gomajul cu manuşa specială kassa – pentru îndepărtarea stratului de celule moarte; clătirea cu apă din abundenţă, aplicarea unei măşti cu Rhassoul – argilă marocană – cu rol de remineralizare şi îndepărtare a excesului de sebum şi eliminarea sau prevenirea punctelor negre; masajul cu ulei de argan pentru hidratarea pielii. La sfârşit pielea va fi catifelată, iar mirosul ei va îmbăta simţurile.

Hammam

Totodată, tu sau persoana căreia i-ai dăruit voucherul aveţi acces o zi la Thermarium, Pool & Hydropool, adică la piscină, hidropiscină, saună bio, frigidarium, saună finlandeză, duşuri emoţionale, experienţă furtună tropicală, baie de aburi, cameră talazo cu sare de Himalaya şi cameră de relaxare Onix.

Thermarium

Cutia cadou Pentru Tine conţine:

Voucherul Pentru Tine care asigură Hammamul (cu durată de 50 minute) şi accesul pe durata zilei la Thermarium, Pool & Hydropool, adică la piscină, hidropiscină, saună bio, frigidarium, saună finlandeză, duşuri emoţionale, experienţă furtună tropicală, baie de aburi, cameră talazo cu sare de Himalaya şi cameră de relaxare Onix;
Semn de carte Pentru Tine;
Calendar 2015 Pentru Tine;
Broşura Pentru Tine;
Săpunelul eco special Pentru Tine.

Termen de valabilitate: 3 luni de la data achiziţiei.

Premier Palace Spa Hotel Bucureşti este cel mai mare Medical & Wellness Spa de 5* din România, unde medici şi terapeuţi cu experienţă şi renume în domeniul medicinii de înfrumuseţare, curative şi de recuperare sunt la dispoziţia oaspeţilor. Universul Premier Spa se întinde pe o suprafaţă de 3000 mp, astfel încât fiecare oaspete să beneficieze de o experienţă de neuitat sub impulsul personalului profesionist.

Premier Spa

Te poţi răsfăţa cu Experienţa Purificare Pentru Tine sau poţi răsfăţa o persoană dragă, oferindu-i cadou experienţa şi spunându-i: „Pentru tine, ……!”

Pentru tine şi pentru cei dragi ţie suntem creatori de fericire!

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
( )
Experienta auditiva
( )
Experienta olfactiva
( )
Experienta gustativa
( )
Experienta tactila
( )
Rating total: /5 din voturi


Comentează şi tu!

Gaseste-ne pe