pe ROMARG
Rating total: /5

Ma numesc Mihai Posedaru si sunt administratorul Pensiunii Olga * * * * Sarata-Monteoru

În afară de cadrul natural pitoresc (suntem situaţi la marginea pădurii de foioase într-o zonă de deal din Subcarpaţii de Curbură), aş mai enumera câteva atuuri care ne diferenţiază de alte pensiuni specializate în “turismul de business”:

  1. Suntem situaţi la 105 km de Bucureşti, cu acces dintr-un drum cu 4 benzi: Bucureşti-Urziceni-Buzău sau Bucureşti-Ploieşti-Buzău
  2. Dispunem de o sală de şedinţe de 25 de locuri la mansarda vilei (captuşită cu lambriu de brad) dotată cu toate facilităţile: videoproiector, ecran de proiecţie, flipchart, aer condiţionat, PC, scanner, imprimantă laser, internet wireless, toalete de serviciu, terasă pentru pauzele de cafea.
  3. La nevoie putem folosi una din sălile de masă de la parter pentru o a doua grupă de studiu, cand se doreşte împarţirea cursanţilor în 2 ateliere ( dispunem şi acolo de ecran de proiecţie , flipchart şi aer condiţionat).
  4. Pentru petrecerea timpului liber, grupurile au la dispoziţie un teren de minfotbal gazonat, o piscină descoperită, panou de basket , masă de biliard , darts şi masă de ping-pong.
  5. Putem organiza degustări de vinuri în gosodării ţarăneşti din zona Pietroasele (aflată la 8 km).
  6. Putem organiza cine festive cu specific chinezesc (pe bază de carne de pui, porc şi vita), la un nivel cel puţin comparabil cu cel al restaurantelor de profil bucureştene.
  7. Se pot vizita câteva obiective turistice aflate la 25-50 km de Pensiunea Olga: Vulcanii Noroioşi, Mânăstirea Ciolanu, Tabăra de sulptură în aer liber de la Ciuta, Muzeul Chihlimbarului de la Colţi, barajul de la Siriu.
  8. Pentru cei care apreciază bucataria tradiţională românească şi dulciurile de casă, fiţi convinşi că odată ajunşi la noi veţi avea parte de un adevărat festin culinar.

Contact

Pensiunea Olga SRL
Sarata-Monteoru, jud, Buzau, Romania
Str.Valea Seaca, nr 30
Mobil: 0744304012
Tel/fax: 0238-451218
email : mihai.posedaru@yahoo.com
pensiunea.olga@yahoo.com

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
( )
Experienta auditiva
( )
Experienta olfactiva
( )
Experienta gustativa
( )
Experienta tactila
( )
Rating total: /5 din voturi


Comentează şi tu!

Gaseste-ne pe