Rating total: /5
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Timp de preparare: 1 oră

Ingrediente:
20 g drojdie, 5oo g făină, 250 ml lapte, 2 ouă, 250 g jumări, 1 linguriţă sare
Mod de preparare:

Se face un aluat ca pentru pâine: se dizolvă drojdia în puţin lapte călduţ. Se amestecă făina, ouăle bătute, laptele, drojdia dizolvată. Se frământă puţin, ca pâinea şi se lasă la crescut într-un loc călduţ.

Se servesc calde, la bere sau vin.

Sursa: gustos.ro

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
(0 )
Experienta auditiva
(0 )
Experienta olfactiva
(0 )
Experienta gustativa
(0 )
Experienta tactila
(0 )
Rating total: /5 din 0 voturi


Comentează şi tu!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×