pe ROMARG
Rating total: /5

Timp de preparare: 1 oră

Ingrediente:
20 g drojdie, 5oo g făină, 250 ml lapte, 2 ouă, 250 g jumări, 1 linguriţă sare
Mod de preparare:

Se face un aluat ca pentru pâine: se dizolvă drojdia în puţin lapte călduţ. Se amestecă făina, ouăle bătute, laptele, drojdia dizolvată. Se frământă puţin, ca pâinea şi se lasă la crescut într-un loc călduţ.

Se servesc calde, la bere sau vin.

Sursa: gustos.ro

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
( )
Experienta auditiva
( )
Experienta olfactiva
( )
Experienta gustativa
( )
Experienta tactila
( )
Rating total: /5 din voturi


Comentează şi tu!

Gaseste-ne pe