pe ROMARG
Rating total: /5

Daca esti in cautarea unei experiente personale de vacanta si a unor locuri care sa te inspire, atunci ai deschis paginile de care aveai nevoie. Punem pariu ca te vei indragosti de Romania, destinatie imbietoare pentru amatorii de carari neumblate si cultura autentica.

Caracteristicile Romaniei sunt unice in Europa, tara noastra bucurandu-se de imbratisarea Carpatilor, cu zone com­plet salbatice, si de frumusetea mereu proaspata a Deltei Dunarii, ca si de campii intinse, presarate cu mici comori naturale si culturale. Oamenii imbogatesc acest tezaur natural prin traditiile pastrate inca neschimbate si prin perso­nalitatea calda si inimoasa. Obiectivele culturale, multe integrate in Patrimoniul Mondial UNESCO, sunt marturie a unei istorii unice, cu o baza milenara de origine latina si cu mosteniri ale altor neamuri brave ale continentu­lui. Povestile si legendele acestor locuri te vor fascina cu siguranta, iar spiritualitatea profunda a romanilor te va impresiona.

Paseste alaturi de noi pe cararile Muntilor Carpati si bucura-te de parcurile naturale, care te vor indemna la aventura si miscare – cu atat mai mult cu cat Romania se afla printre fruntasii acestui tip de activitate in Europa. Delta Dunarii este mirifica, manastirile Moldovei si Bucovinei iti linistesc ochii si sufletul, Maramuresul te copleseste cu spendoarea locului, a traditiilor si a oamenilor, pesterile si cheile din Banat sau Oltenia te inunda cu adrenalina, cetatile si bisericile fortificate din Transilvania te poarta catre un Ev Mediu care iti da frisoane placute si depaseste orice imaginatie, chiar si dupa ce ai citit tomuri intregi de istorie. Opreste-te si acorda atentie traditiilor si targurilor populare, resurselor balneare, mostenirii culturale din marile orase,dar si din zonele istorice.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
( )
Experienta auditiva
( )
Experienta olfactiva
( )
Experienta gustativa
( )
Experienta tactila
( )
Rating total: /5 din voturi


Comentează şi tu!

Gaseste-ne pe