pe ROMARG
Rating total: /5

Situată  într-un decor natural pitoresc, în satul Dunăvăţu de Jos, ce aparţine de comuna Murighiol, vechi sătuc pescăresc,  pensiunea “Puf şi Stuf” oferă posibilitatea petrecerii unei vacanţe la superlativ în Delta Dunării, în condiţii de confort deosebite şi  servicii ireproşabile.

Pensiunea “Puf şi Stuf” s-a gândit să pună în evidenţă elementul specific Deltei, stuful, într-un decor ce  denotă rafinament, eleganţă şi stil. Astfel chiar pe malul Deltei Dunării a fost recreată atmosfera pescărească până în cele mai mici detalii, iar clienţii sunt trataţi aici cu deosebit respect pentru a beneficia de vacanţa mult visată.

Se spune că, cel mai frumos răsarit de soare, se poate admira în Deltă. Pensiunea vă invită, la orele dimineţii, să admiraţi răsăritul de soare chiar de la balconul camerei dumneavoastră în timp ce savuraţi micul dejun.

Din Dunăvăţu de Jos se poate ieşi cu barca spre Lacul Razim şi pe canalele din apropiere. “Puf şi Stuf” este dotată cu ponton propriu, iar gazda s-a gândit să profite din plin de acest lucru şi să vă organizeze excursii cu barca pe canalele Deltei pentru ca dumneavoastră să  descoperiţi frumuseţile naturii, să vă bucuraţi de aerul curat şi de coloritul vegetaţiei pe un fundal de muzică unică dirijată de natură. Veţi fi actorul unei piese de viaţă plimbându-vă cu barca prin desişul pădurii, prin amestecul de lumină şi umbră, nuferi, pelicani şi tresăriri de peşti. Nu în ultimul rând vă veţi regăsi liniştea sufletească într-un punct al începutului de lume.

Banana este o activitate de agrement apreciată de turişti, mai ales pe valurile Mării Negre, dar acum vă puteţi bucura de aceeaşi adrenalină şi pe canalele Dunării datorită ambarcaţiunilor cu motor din dotarea pensiunii. Tot aici mai puteţi practica şi alte sporturi precum: sky nautic, wake-board sau colac.

Delta Dunării este locaţia ideală a pescarilor. Pensiunea s-a gândit şi la cei care fac din pescuit o activitate ideală pentru sfărşitul de săptămână, astfel vă destăinuie cele mai bune locuri de pescuit  în minunata lume a Deltei. Chiar dacă poveştile pescăreşti stârnesc zâmbete de neîncredere, merită să ascultaţi câteva istorisiri d’ale localnicilor. Vă puteţi stabili programul de pescuit în funcţie de preferinţe şi de sezon.

Alături de “Puf şi Stuf” veţi găsi partenerul ideal de excursii, gazdele fiind gata să vă organizeze şi să vă însoţească în  hoinăreli către  Marea Neagră. Iar dacă aveţi echipament şi autorizaţie de vânător membrii pensiunii vă vor însoţi chiar la o vânătoare pe cinste în mijlocul sălbăticiei.

Pentru cei care iubesc bălăceala, trebuie să amintim că pensiunea deţine o piscină. Dacă, în schimb, doriţi să vă delectaţi cu un pahar de vin, atunci sunteţi invitaţi să vizitaţi crama. Aici veţi putea descoperi, într-un pahar, savoarea autentică a României sau puteţi gusta arome exotice venite tocmai din Chile.

Crama de la “Puf şi Stuf” oferă posibilitatea de a vă refugia în răcoarea beciului, pentru a viziona emisiunile TV preferate sau pentru a admira pe plasmă fotografiile dumneavoastră pe care tocmai le-aţi făcut în excursiile din  timpul zilei. Chiar printre sticlele de vin prăfuite şi printre miresmele de struguri tescuiţi, puteţi îmbina utilul cu plăcutul întrucăt gazda vă poate amenaja, o sală de conferinţă pentru aproximativ 15 persoane.

Mai târziu, bucătarii vă vor rasfăţa cu bunătăţile pregătite cu atâta iscusinţă, special pentru dumneavoastră. Meniul este unul pescăresc, cu reţete alese pe sprânceană, din bucătăria românească şi internaţională. Sortimentele diversificate din peşte proaspăt, bogat condimentate şi aşezate meticulos lângă sosuri delicioase, se combină perfect în preparate care devin de neuitat odată degustate.

Nu ştiţi ce să alegeţi din varietatea de bucate pescăreşti? Atunci bucătarii sunt gata să vă răsfeţe cu specialitatea casei: ciorba de burtă de somon. Totuşi, dacă peştele nu este tocmai pe gustul dumneavoastra, atunci veţi putea alege preparate din carne de pui sau porc.

Se ştie că românului îi place să petreacă, de aceea ziua nu se termină atât de devreme nici la “Puf şi Stuf”. Gazdele vă organizează petreceri  în aer liber, lângă piscină. Pensiunea vine cu atmosfera, iar tu eşti răspunzător cu voia bună şi cheful de distracţie. Se pot organiza şi seri tradiţionale pentru cei care doresc să redescopere România în Deltă.

Facilităţi: 

Pensiunea “Puf şi Stuf”, una dintre cele mai moderne pensiuni din Delta Dunării este compusă din 3 corpuri de clădire, totalizând un numar de 11 camere duble şi 3 apartamente, capacitatea de cazare fiind de 36 de persoane.

 • Restaurant (120 mp), capacitate 50 – 60 persoane, meniu pescăresc / tradiţional românesc, dotare multimedia;
 • Bar;
 • Cramă (45 mp), capacitate 20 persoane, dotare multimedia;
 • Piscină 18m/6m;
 • Ponton propriu;
 • Teren de fotbal;
 • Fushtiuluk (baschet în apă).

 

Camerele sunt duble, categoria 4 margarete şi 4 margarete plus. Designul fiecăreia este unic, având un aranjament şi o cromatică specială.

Camerele pensiunii “Puf şi Stuf” din Delta Dunarii sunt prevazute cu:

 • Baie
 • Aer condiţionat /încălzire
 • Terasă
 • Televizor
 • Frigider

Apartamentele sunt compuse din 2 sau 3 dormitoare, fiecare prevăzute cu baie proprie.

Concediul la „Puf şi Stuf” face ca Delta Dunării să fie o destinaţie şi mai specială, un loc unic pentru relaxare şi distracţie.

Contact

Telefon: Florian Grigore 0747.073.664 / 0722.396.635

E-mail: pufsistuf@gmail.com

Site: www.puf-stuf.ro

Adresa: Pensiunea “Puf şi Stuf”, satul Dunăvăţu de Jos,comuna Murighiol, Judeţul Tulcea.

Articol de Andreea-Elena Diaconu

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
( )
Experienta auditiva
( )
Experienta olfactiva
( )
Experienta gustativa
( )
Experienta tactila
( )
Rating total: /5 din voturi


Comentează şi tu!

Gaseste-ne pe