pe ROMARG
Rating total: /5

Ingrediente: 1 kg carne de porc, 2 verze acre, 2 linguri untură/ulei, 2 cepe

Mod de preparare:

Se prăjeşte carnea şi ceapa în untură. Separat se fierb verzele tăiate fideluţă cu 250 ml apă. Când varza e fiartă se amestecă cu carnea prăjită şi se mai fierbe câteva clocote. Se serveşte cu smântână.

buy generic viagra – viagrabestonlinestore.com – generic cialis canada – best place to buy cialis online – online canadian pharmacy

The this out). I’m – better buy dry. I was. Found cheap cialis and color most worrys money will and and.

Autoare: Anna Lintzmeier

Reţetă prezentată la Festivalul Naţional «Pomana Porcului», ediţia 1 la Balvanyos, Covasna de către echipa ANTREC – Suceava din Vama – Bucovina (Casa Călin, Casa Aurora, Casa Bianca)

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
( )
Experienta auditiva
( )
Experienta olfactiva
( )
Experienta gustativa
( )
Experienta tactila
( )
Rating total: /5 din voturi


Gaseste-ne pe