pe ROMARG
Rating total: /5

Comisia Europeană menţionează ca pentru anul viitor 51% dintre europeni îşi vor petrece vacanţa în ţara lor. Prin iniţiativa sa, “Destinaţii turistice europene de excelenţă” (European Destinations of Excellence – EDEN), CE încurajează europenii să-şi descopere valorile ascunse pe meleagurile lor. Obiectivul proiectului EDEN este de a pune în evidenţă ceea ce are de oferit Europa, destinaţiile sale turistice unice, care până acum au rămas aproape nedescoperite. Proiectul promovează modele de dezvoltare a turismului durabil în Uniunea Europeană şi se bazează pe concursuri naţionale care au loc în fiecare an, şi în cadrul cărora este selectată câte o „destinaţie turistică de excelenţă” în fiecare ţară participantă.

Comisarul european pentru industrie şi antreprenoriat, Antonio Tajani, a declarat că „EDEN pune în lumină destinaţiile de vacanţă sustenabile, în care turismul este adaptat la mediul şi la comunitatea locală. În această economie mondială în schimbare rapidă, EDEN continuă să pună în valoare ingeniozitatea şi creativitatea în domeniul turistic. În acelaşi timp, economia locală va avea de câştigat, mai ales întreprinderile mici şi, astfel, proiectul EDEN poate contribui la depăşirea crizei economice actuale.”

Destinaţiile câştigătoare din România sunt: Geoagiu Băi (în 2010), Parcul natural Apuseni (în 2009) şi Depresiunea Horezu (în 2008). (sursa: Horeca.ro)

Acum, îţi poţi ajuta destinaţia ta preferată din România depunând proiectul la MDRT. Documentaţia se găseşte la adresa: http://www.mdrt.ro/eden-2012

Transformă un loc necunoscut sau uitat de toţi într-o destinaţie de excelenţă.

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
( )
Experienta auditiva
( )
Experienta olfactiva
( )
Experienta gustativa
( )
Experienta tactila
( )
Rating total: /5 din voturi


Comentează şi tu!

Gaseste-ne pe