pe ROMARG
Brasov
Rating total: /5

Sâmbătă dimineaţa, orele 7.00, plecăm din Bucureşti ţintiţi către Braşovul Vechi. Acolo în Şchei vizităm Muzeul Primei Şcoli Româneşti şi cel al Junilor Braşovului. Îl vom cunoaşte pe dl. Vasile Oltean, care ne va lăsa uimiţi pe viaţă cu descoperirile dânsului şi farmecul personal, pentru că acest domn este în sine un adevărat muzeu. Aflăm care este prima scriere în limba română, cine a compus cu adevărat imnul naţional, vedem la lucru tipografia lui Coresi şi multe multe altele. Este o călătorie în timp, în care mistere nebănuite ies la iveală. Dl. Oltean ne va răspunde la orice întrebare într-o sesiune specială.

Pentru că s-a făcut prânz dăm o fugă la restaurant tradiţional pentru un ospăţ în cel mai pur stil românesc Acolo foamea noastră va fi tratată împărăteşte pentru a lăsa stomacul să viseze frumos. Urmează lansarea concursului TrăieşteRomâneşte şi un program surpriză, după care ne retragem uşor spre Bucureşti.

Înscrierile se fac la adresa excursie@traiesteromaneste.ro, subiect: Excursie Braşov.

Preţul excursiei este 100 lei şi include vizita la muzee şi transportul.

 


Înscrie-te la excursieNume şi prenume (necesar)

Email (necesar)

Telefon (necesar)

Vârsta

Ocupaţia

Întrebari/precizări

Verificare: Scrieţi codul din imaginea alăturată pentru a valida formularul. To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
( )
Experienta auditiva
( )
Experienta olfactiva
( )
Experienta gustativa
( )
Experienta tactila
( )
Rating total: /5 din voturi


Comentează şi tu!

Gaseste-ne pe