pe ROMARG
Rating total: /5

Experienţa Relaxare include:

şedinţă de masaj la alegere Relax Me / Head & Neck/ Vichy Shower (cu durată de 25 minute);
acces o zi întreagă la Thermarium, Pool & Hydropool, adică la piscină, hidropiscină, saună bio, frigidarium, saună finlandeză, duşuri emoţionale, experienţă furtună tropicală, baie de aburi, cameră talazo cu sare de Himalaya şi cameră de relaxare Onix.

Experienţa Relaxare ţi-o oferim cadou împreună cu Premier Spa ***** special Pentru Tine.

Această experienţă include o şedinţă de masaj la alegerea persoanei care are voucherul Pentru Tine, precum şi acces pe durata întregii zile la piscină, hidropiscină, saună bio, frigidarium, saună finlandeză, duşuri emoţionale, experienţă furtună tropicală, baie de aburi, cameră talazo cu sare de Himalaya şi cameră de relaxare Onix.

În baza voucherului, fără a se mai plăti nimic suplimentar, tu sau persoana căreia i-ai dăruit voucherul puteţi alege dintre următoarele servicii de masaj:

Masaj corporal RELAX ME: cu mişcări lente pentru detensionarea musculaturii. Ajută la înlăturarea stresului şi a oboselii prin stimularea circulaţiei sangvine.

Masaj Relax Me

Masaj corporal HEAD & NECK: mişcări care conduc la eliminarea stresului şi a durerilor de cap, stimulând totodată circulaţia sangvină la nivelul scalpului.

Masaj corporal VICHY SHOWER: experienţă inedită sub cele cinci capete de duş suspendate care pulverizează pe corp o ploaie de apă caldă în timp ce terapeutul efectuează un masaj energizant.

Totodată, tu sau persoana căreia i-ai dăruit voucherul aveţi acces o zi la Thermarium, Pool & Hydropool, adică la piscină, hidropiscină, saună bio, frigidarium, saună finlandeză, duşuri emoţionale, experienţă furtună tropicală, baie de aburi, cameră talazo cu sare de Himalaya şi cameră de relaxare Onix.

Thermarium

Cutia cadou Pentru Tine conţine:

Voucherul Pentru Tine care asigură masajul la alegere Relax Me / Head & Neck/ Vichy Shower (cu durată de 25 minute) şi accesul pe durata zilei la Thermarium, Pool & Hydropool, adică la piscină, hidropiscină, saună bio, frigidarium, saună finlandeză, duşuri emoţionale, experienţă furtună tropicală, baie de aburi, cameră talazo cu sare de Himalaya şi cameră de relaxare Onix;
Semn de carte Pentru Tine;
Calendar 2015 Pentru Tine;
Broşura Pentru Tine;
Săpunelul eco special Pentru Tine.

Termen de valabilitate: 3 luni de la data achiziţiei.

Premier Palace Spa Hotel Bucureşti este cel mai mare Medical & Wellness Spa de 5* din România, unde medici şi terapeuţi cu experienţă şi renume în domeniul medicinii de înfrumuseţare, curative şi de recuperare sunt la dispoziţia oaspeţilor. Universul Premier Spa se întinde pe o suprafaţă de 3000 mp, astfel încât fiecare oaspete să beneficieze de o experienţă de neuitat sub impulsul personalului profesionist.

Premier Spa

Te poţi răsfăţa cu Experienţa Relaxare Pentru Tine sau poţi răsfăţa o persoană dragă, oferindu-i cadou experienţa şi spunându-i: „Pentru tine, ……!”

Pentru tine şi pentru cei dragi ţie suntem creatori de fericire!

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
( )
Experienta auditiva
( )
Experienta olfactiva
( )
Experienta gustativa
( )
Experienta tactila
( )
Rating total: /5 din voturi


Comentează şi tu!

Gaseste-ne pe