pe ROMARG
Rating total: /5

Experienţa Revitalizare include:

împachetare la alegere Shea Cocoon / Magic Honey / Chocolate Trufle (cu durată de 50 minute);
acces o zi întreagă la Thermarium, Pool & Hydropool, adică la piscină, hidropiscină, saună bio, frigidarium, saună finlandeză, duşuri emoţionale, experienţă furtună tropicală, baie de aburi, cameră talazo cu sare de Himalaya şi cameră de relaxare Onix.

Experienţa Revitalizare ţi-o oferim cadou împreună cu Premier Spa ***** special Pentru Tine.

Această experienţă include o împachetare la alegerea persoanei care are voucherul Pentru Tine, precum şi acces pe durata întregii zile la piscină, hidropiscină, saună bio, frigidarium, saună finlandeză, duşuri emoţionale, experienţă furtună tropicală, baie de aburi, cameră talazo cu sare de Himalaya şi cameră de relaxare Onix.

În baza voucherului, fără a se mai plăti nimic suplimentar, tu sau persoana căreia i-ai dăruit voucherul puteţi alege dintre următoarele servicii de împachetare:

Împachetare Shea Cocoon: bogat în acizi graşi esenţiali şi antioxidanţi naturali, acest tratament are o capacitate extraordinară de hidratare şi regenerare celulară. Untul de Shea este ingredientul principal, indicat pentru pielea uscată, deshidratată, pentru pregătirea pielii în vederea bronzării, precum şi după expunerea la soare pentru refacerea tegumentelor.

Impachetare Shea Cocoon

Împachetare Magic Honey: acest tratament, care presupune peeling cu sare din Marea Moartă şi împachetare cu miere, ajută la eliminarea celulelor moarte, calmează, hrăneşte pielea, având totodată şi un efect remodelator.

Impachetare Magic Honey

Împachetare Chocolate Truffle: gomajul corporal şi împachetarea cu ciocolată fac din această experienţă un deliciu de nerefuzat. Acest tratament pe bază de cofeină are efecte benefice combătând celulita.

Impachetare Chocolate Truffle

Totodată, tu sau persoana căreia i-ai dăruit voucherul aveţi acces o zi la Thermarium, Pool & Hydropool, adică la piscină, hidropiscină, saună bio, frigidarium, saună finlandeză, duşuri emoţionale, experienţă furtună tropicală, baie de aburi, cameră talazo cu sare de Himalaya şi cameră de relaxare Onix.

Thermarium

Cutia cadou Pentru Tine conţine:

Voucherul Pentru Tine care asigură împachetarea la alegere Shea Cocoon / Magic Honey / Chocolate Trufle (cu durată de 50 minute) şi accesul pe durata zilei la Thermarium, Pool & Hydropool, adică la piscină, hidropiscină, saună bio, frigidarium, saună finlandeză, duşuri emoţionale, experienţă furtună tropicală, baie de aburi, cameră talazo cu sare de Himalaya şi cameră de relaxare Onix;
Semn de carte Pentru Tine;
Calendar 2015 Pentru Tine;
Broşura Pentru Tine;
Săpunelul eco special Pentru Tine.

Termen de valabilitate: 3 luni de la data achiziţiei.

Premier Palace Spa Hotel Bucureşti este cel mai mare Medical & Wellness Spa de 5* din România, unde medici şi terapeuţi cu experienţă şi renume în domeniul medicinii de înfrumuseţare, curative şi de recuperare sunt la dispoziţia oaspeţilor. Universul Premier Spa se întinde pe o suprafaţă de 3000 mp, astfel încât fiecare oaspete să beneficieze de o experienţă de neuitat sub impulsul personalului profesionist.

Premier Spa

Te poţi răsfăţa cu Experienţa Revitalizare Pentru Tine sau poţi răsfăţa o persoană dragă, oferindu-i cadou experienţa şi spunându-i: „Pentru tine, ……!”

Pentru tine şi pentru cei dragi ţie suntem creatori de fericire!

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
( )
Experienta auditiva
( )
Experienta olfactiva
( )
Experienta gustativa
( )
Experienta tactila
( )
Rating total: /5 din voturi


Comentează şi tu!

Gaseste-ne pe