pe ROMARG
Rating total: /5

Ingrediente:

1,5 l lapte

200 g zahăr

6 ouă

1 lingură făină

zahăr vanilat

Se bat albuşurile spumă cu un praf de sare, după care se adaugă treptat 100 g zahăr până când se face o spumă tare, ca o bezea.

Se pune laptele pe foc împreună cu 50 g zahăr şi zahărul vanilat. Când laptele începe să fiarbă, se ia cu lingura din bezea, formându-se astfel forme de ouă care se călesc în laptele fierbinte pentru a se întări puţin. Fiecare ou se lasă în lapte câte un minut pe fiecare parte, iar apoi se aşează într-un vas.

Gălbenuşurile se freacă cu 50 g zahăr şi se adaugă treptat laptele fiert peste ele. Apoi se dă la foc până se îngroaşă. Dacă este nevoie se poate adăuga circa o lingură de făină pentru a îngroşa compoziţia.

Se lasă să se răcească după care se adaugă peste ouăle din bezea.

Pofta bună!

Andreea Diaconu

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
( )
Experienta auditiva
( )
Experienta olfactiva
( )
Experienta gustativa
( )
Experienta tactila
( )
Rating total: /5 din voturi


Comentează şi tu!

Gaseste-ne pe