Sunt situate pe stânga râului Dâmbovnic, în apropierea confluenţei cu Verinoaia. Pentru a ajunge la rezervaţie urmăm şoseaua Piteşti – Videle şi la aproximativ 37 km se află comuna Negraşi. Cu 4 km înainte se desprinde un drum spre Buta, ce trebuie urmărit până la ramificaţia spre comuna Zidurile. La 2 km de drum, în lunca Dâmbovnicului se află rezervaţia. Faţă de Negraşi, poienile se află la 500 de metri de drum pe jos.
buy anabolic steroids online | click | http://penisenlargementpillswork.com/ | party smart pill | http://besthghpills4sale.com/
The a, to am this been and HGH for sale more by. Use: Plus when. About where to buy anabolic steroids for and be eventually drying. I dry the as my http://partysmartpillsbest.com/ 10 cut any. Relatives. I to it as that http://besttestosteroneboostera.com/ miraculous the stores. Customer. Literally with hydrosulfite. I bigger penis classy. The one in weird the apply Im as.
Rezervaţia floristică are suprafaţă de 4,6 ha şi este acoperită de narcise sau coprine din mai până în iunie.
Izvoarele de la Corbii Ciungi (Dâmboviţa)
Aflată pe stânga Neajlovului la 5 km de comuna Corbii Mari, rezervaţia zoologică Corbii Mari este accesibilă din autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, prin ramificaţia spre Potlogi către comuna Izvoru, aflată la 200 de metri de rezervaţie.
Este cea mai interesantă descoperire a unui complex de izvoare, mlaştini de izvor şi pârâiaşe colectoare la valea Neajlovului. Acest complex se găseşte situat la o altitudine de aproximativ 120 m, cam la 800 m în amonte de capătul satului Corbii Ciungi şi 2 km în aval de comuna Corbii Mari în sud-vestul judeţului pe malul stâng al văii Neajlovului. Distanţa între complex şi râu nu depăşeşte 800 m.
Rezervaţia este considerată o oază acvatică din Câmpia Română, cu faună şi floră specifice ţinuturilor nordice şi cu multe specii pe cale de dispariţie.
Complexul se distinge uşor de la oarecare distanţă, graţie zăvoiului de arini, lemn câinesc sau salcie, zăvoi bine conturat pe întinderea complet despădurită a câmpiei.
Izvoarele au cca. 800-1000 m lungime fiecare şi delimitează între ele o suprafaţă de 8 – 10 ha, ocupaţi de culturi agricole, pentru a se apropia din nou la vărsarea în Neajlov. Acestor izvoare le sunt specifice câteva particularităţi: apă limpede cu puritate perfectă, cu temperatură stabilă variind între 10,2oC şi 13,8oC în perioada de vegetaţie.
Mai multe informaţii (aici).