pe ROMARG
Rating total: /5

La numai 18 ani Ioana Velescu, este una din cei şase câştigători ai competiţiei globale de fotografie, organizată de UNICEF şi Organizaţia Mondială pentru Fotografie. Urmează pentru ea o săptămână în Etiopia unde va participa la seminarul de fotografie susţinut de reputatul fotograf şi filantrop Reza.

Câştigătorii, 6 la număr, sunt din Brazilia, Israel, Maroc, Noua Zeelandă, România şi Statele Unite ale Americii. 

Reza, fotograful care a prezidat comitetul de jurizare, afirmă: “Fotografia joacă un rol din ce în ce mai important în modalitatea prin care oamenii interacţionează. Acest nou instrument se va transforma, fără îndoială, într-un limbaj universal de comunicare pentru generaţiile următoare. Acţiunea UNICEF de a sprijini tinerii, oferindu-le posibilitatea de a se exprima prin intermediul fotografiei, depăşind astfel bariera limbajului, reprezintă un pas spre un viitor mai bun.”

Cerinţa concursului a fost ca tinerii să realizeze o fotografie în care să ilustreze unul dintre cele cinci drepturi fundamentale ale copilului: dreptul la supravieţuire, dreptul la educaţie, dreptul la sănătate, dreptul la protecţie împotriva vătămării, a abuzurilor şi a exploatării şi dreptul de a se face auziţi.

“În spatele pericolului”  

Ioana: “Acasă reprezintă orice loc în care te simţi iubit şi protejat. Copiii ar trebui să se simtă iubiţi şi protejaţi în propriile case”.

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
( )
Experienta auditiva
( )
Experienta olfactiva
( )
Experienta gustativa
( )
Experienta tactila
( )
Rating total: /5 din voturi


Comentează şi tu!

Gaseste-ne pe