pe ROMARG
Rating total: /5

Timpul necesar de preparare: 30 de minute
Ingrediente: 3 roşii mari şi frumoase, 2 bucăţi ardei gras, 3 castraveţi, o ceapă, o salată verde, 100 g telemea de oaie, o ceaşcă sos maioneză cu măsline, sare.

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa, se taie felii foarte subţiri şi se pune într-un castron; castraveţii se curăţă de coajă, se taie felii şi se pun peste ceapă; roşiile se spală şi se taie felii potrivite, ardeii se taie ca fideaua. Se amestecă totul şi se lasă la rece până la servire. Sosul se prepară astfel: ouăle se cojesc, apoi albuşurile se toacă mărunt, iar gălbenuşurile se freacă cu smântână până se obţine un sos alifios care se amestecă cu măslinele tocate mărunt. Se adaugă vinul, zeama de lămâie, sarea, cimbru şi tarhonul. Când sosul este gata, se amestecă cu albuşurile tocate. Înainte de servire, salata se amestecă cu sosul, se pune pe o salatieră şi se presară telemea rasă.

Poftă bună!

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
( )
Experienta auditiva
( )
Experienta olfactiva
( )
Experienta gustativa
( )
Experienta tactila
( )
Rating total: /5 din voturi


Comentează şi tu!

Gaseste-ne pe