pe ROMARG
Servicii de consultanta in Marketing Turistic

Daca experimentezi simptome precum: numar oscilant de clienti, cerere negativa, in scadere sau inexistenta, perioade moarte ale afacerii, cote mici din bugetele clientilor, lipsa de notorietate, marje mici de profit, produse si servicii nesatisfacatoare, … programeaza-te acum la noi pentru un control si impreuna gasim solutia.

www.consultantaturism.ro

Ce elemente fundamentale ale afacerii tale pot face obiectul unui control: bunuri, servicii, evenimente, experiente, persoane, locuri, organizatii, informatii.

Adica: [hoteluri, vile, pensiuni, restaurante, baruri, cafenele, agentii, statiuni, regiuni de dezvoltare, etc].

Cateva indicatii terapeutice comune:

  • Iti doresti mai multi clienti, care sa achizitioneze de mai multe ori, in cantitati mai mari? In baza analizei de situatie a clientului si concurentei, venim cu implementare de strategii de penetrare a pietei, de crestere intensiva sau diversificare, strategii de stabilire a preturilor, strategii ofensive si defensive, crearea de valoare, satisfactie si fidelitate in relatia cu clientul, reducerea ratei de dezertare.
  • Te-ai gandit sa lansezi produse si servicii turistice noi sau sa le revitalizezi pe cele actuale? Iti prescriem identificarea si selectarea grupului tinta, formarea ofertei de piata, conceperea mixului de marketing, crearea de marca, pozitionarea, cresterea capitalului de marca, identitatea si imaginea, strategii de marca.
  • Dificultati in administrarea afacerii? In urma unui studiu amanuntit livram planul de management al marketingului turistic, sustinut de consultanta in implementare.
  • A sosit momentul sa-ti obtii clasificarea structurii turistice de cazare sau sa obtii licenta pentru functionarea agentiei de turism? Te asistam in pregatirea documentatiei necesare pentru a invinge birocratia.
  • Consideri ca o finantare externa te-ar ajuta sa-ti cresti afacerea? Iti identificam fondurile europene nerambursabile pentru care esti eligibil, urmeaza apoi studiul de piata si fezabilitate, planul de afacere, previziunile economico-financiare, completarea cererii de finantare si intocmirea documentatiei necesare in vederea obtinerii acesteia.
  • Vrei sa sporesti eficienta personalului angajat, ajutandu-i sa devina adevarati profesionisti? Iti recomandam cele mai bune traininguri si seminarii in domeniul managementului turistic, imbunatatirii calitatii serviciilor, instruirii in practici de marketing, dar si cursuri de calificare, specializare si perfectionare.
  • Cauti oportunitati de a investi in turism? Te putem ajuta cu studii de piata si fezabilitate adaptate specificului afacerii tale.
  • Ai nevoie sa afli mai multe despre clientii tai? Identificam segmente si nise si realizam profile ale grupului tinta.
  • Vrei sa intri pe noi piete? Analize de piata, identificare ocazii favorabile, selectare segmente si nise, evaluare posibilitati de crestere, proiectare si gestionare de produse si servicii, strategii de invadare a pietii, strategii de diferentiere, acestea reprezinta doar cateva dintre elementele de indeplinire a obiectivului tau pe care noi ti le putem livra.
  • Suferi de lipsa de notorietate sau promovare minima? Concepem si planificam comunicatii integrate de marketing (publicitate, promovarea vanzarilor, evenimente si experiente, relatii publice, marketing direct, vanzare, marketing de rumoare).

Altele: instrumente de raspuns si control, materiale de promovare (cataloage, brosuri, pliante, materiale promotionale, suveniruri, newslettere), plasare de produse, initiere promotii, organizare evenimente, creare experiente, prezenta online si social media.

www.consultantaturism.ro

Compozitie:

Ingredientul de baza – o echipa tanara, energica si creativa, ce utilizeaza filtre neuronale de gandire strategica, pasionati de marketing, turism si de gasirea solutiilor in timp real.          

– Alte ingrediente specifice fiecarei probleme in parte.

Doze si mod de administrare:

Ori de cate ori este necesar si simtiti nevoia, pana la eliminarea totala a simptomelor experimentate si ameliorarea starii de afacere sau pana la evolutia cifrelor de bilant spre plafonul asteptat.

Contraindicatii si reactii adverse: nu exista.

Producatori si distribuitori:

Alina Ciornei, doctor turism, 0723. 370.603, alina.ciornei@traiesteromaneste.ro

Cristian Ditoiu, doctor marketing, 0760.676.805, cristian.ditoiu@traiesteromaneste.ro

Doctorii Afacerii Tale – controale de preventie, de rutina si diagnosticare, administrare tratamente de utlima generatie, cure naturiste de crestere organica, interventii in caz de urgenta

www.consultantaturism.ro

Gaseste-ne pe