pe ROMARG
Rating total: /5

Ingrediente: 2 kg de cartofi, o lingură de sare, 2 ouă, un pumn de brânză de burduf, untură de porc, câteva linguri de smântână.

Mod de preparare:
Se iau cartofii, se curăţă şi se rad pe răzătoarea cu dinţii cei mai mici (trebuie să devină o pastă). Se pun sarea, ouălele şi se amestecă bine.
Se ia un pumn de brânză de burduf şi se amestecă deasemenea în pasta rezultată.
Se toarnă pasta într-o tavă unsă cu untură de porc (de preferinţă cu gust de afumătură) şi se dă la cuptor la foc mijlociu. Se lasă acolo până capătă o coajă maronie-aurie.
Se scoate, se unge pe deasupra cu câteva linguri de smântână, se taie şi se serveşte cât e cald.
Doamne fereşte să se răcească, că aţi muncit degeaba!

(Liviu Giosan)

Date contact


Adresa:
Coordonate: Latitudine: , Longitudine:
Telefon:
Website:
E-mail:
Program:

Autor


Rating

Experienta vizuala
( )
Experienta auditiva
( )
Experienta olfactiva
( )
Experienta gustativa
( )
Experienta tactila
( )
Rating total: /5 din voturi


Comentează şi tu!

Gaseste-ne pe